Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasno

Klapa Cambi snimila prekrasni spot za baladu "Još te uvik volin"

klapa cambi split
Foto: PR FOTO
1/2
24.06.2015.
u 19:00

Balada "Još te uvik volin" govori o vječnoj ljubavi, od malih nogu pa sve do poznih godina. Autor pjesme je Vinko Barčot...

Klapa Cambi iz Splita premijerno predstavlja spot za pjesmu "Još te uvik volin" s kojom će nastupiti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Autor pjesme je Vinko Barčot dok je prekrasni spot djelo Vojana Koceića.

Balada "Još te uvik volin" govori o vječnoj ljubavi, od malih nogu pa sve do poznih godina. - Sama pjesma je pitka i lako ulazi u uho, te se nadamo da će je publika brzo prihvatiti te da će je rado pjevati u svim prilikama. Sam spot je sniman u lijepom mjestašcu Vranjic nadomak Splita gdje je sniman i spot za pjesmu 'Pričaj mi Dalmaciju' i odakle dolazi nekolicina pjevača klape Cambi. Kao i većina spotova klape, to je svojevrsni kratki film s pričom koja prati tekst same pjesme. Uz pjevače klape u spotu sudjeluju dječak i djevojčica te simpatični stariji bračni par koji svojom glumom oplemenjuju sam spot - rekao je Ante Nikolić, član klape.

Splitska klapa Cambi redoviti je sudionik festivala na Prokurativama. Prošle su godine nastupili s pjesmom "Gropi mojih mriža", a s pjesmom "Jidra mog vapora" 2013. godine. Najveći uspjeh bilježe pjesmom "Ultima partenca" za koju su 2011. godine osvojili 1. nagradu stručnog ocjenjivačkog suda, dok je autor pjesme Zoran Popović primio nagradu za najbolje stihove.

>>Cambi, Maslina i Šufit pjevali sve – od savršenih a capella pjesama do rock'n'rolla

>>Sve za glazbu: Klapa Šufit riskirala živote, a Tedi Spalato umalo ostao bez sluha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije