Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uloga života

Kirsten Dunst: Ostvario mi se san, glumim s Viggom Mortensenom

Viggo Mortensen and Kirsten Dunst at the photocall for On The Road at the Palais de Festival. Part of the 65th Cannes Film Festival.      Photo:
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
24.05.2014.
u 11:00

U trileru "Dva lica siječnja" glumica igra glamuroznu Collette MacFarland, a njezina supruga, karizmatičnog Chestera, igra V. Mortensen.

Lijepoj Kirsten Dunst u trileru "Dva lica siječnja" pripala je uloga Colette MacFarland koja sa suprugom Chesterom dolazi u Atenu gdje prouzroče niz neobičnih situacija. Film je nastao prema romanu Patricije Highsmith, a Kirstenin lik jako je glamurozan pa je glumica uživala na setu jer je imala priliku odjenuti zanimljive kreacije.

– Bio je užitak nositi vintage odjeću u filmu. Inače nisam nostalgična i ne vežem se za komad odjeće, ali kad mi se nešto sviđa, nosit ću to sve dok mi ne dosadi – ispričala je nedavno Kirsten u intervjuu za Vogue. Kod prihvaćanja uloga osim dobrog scenarija važan joj je i glumački postav, a kako u ovom filmu glumi s Viggom Mortensenom, nije dvojila treba li prihvatiti ulogu.

– Scenarij mi je važan, naravno, ali nekada je presudno i s kim ćete glumiti. Kada sam saznala da je Viggo dobio glavnu mušku ulogu, odmah sam pristala jer sam željela glumiti s njim – rekla je.

>> Kirsten Dunst s 11 godina ljubila je Brada Pitta i nije joj se svidjelo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije