Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednica HTZ-a

Kim Verson je nova hrvatska zvijezda

kim verson
pixsell
05.06.2010.
u 00:42

Cura jedinstvenog glasa i pobjednica duge sezone showa Kim Verson sve je ostavila bez riječi otpjevavši njoj najmiliju “I Love you” Celine Dion, pa je čak i Fox birao samo superlative.

Nakon nekoliko mjeseci traganja, Hrvatska je konačno pronašla svoju zvijezdu – ime joj je Kim Verson. U finalu velikog glazbenog showa 16-godišnjakinja iz Nove Gradiške glasovima publike nadmašila je 19-godišnjeg Vilibalda Kovača, favorita svih bivših kandidata.

Skromna srednjoškolka besprijekornih glasovnih mogućnosti od samog početka bila je najveći favorit natjecanja i Tony Cetinski pri prvom joj je susretu prorekao pobjedu. Žiri sinoć nije štedio pohvale za oba finalista. Vilibald je trijumfirao izvedbom Princeove pjesme “Purple rain”, pa je i Tony Cetinski konačno priznao da ga je pomalo sram što prije nije vjerovao u mogućnosti upornog dečka iz Koprivnice, a Anđa je priznala da bi rado napisala jednu pjesmu za Vilibaldov album.

– Sretna sam jer sam vjerovala u tebe od početka. Mislim da možeš zahvaliti Tonyju što ti je dao dobru, konstruktivnu kritiku, to je tebi dalo vjetar u leđa i snagu da dokažeš svima tko si i kakav si.

Cura jedinstvenog glasa i pobjednica duge sezone showa Kim Verson sve je ostavila bez riječi otpjevavši njoj najmiliju “I Love you” Celine Dion, pa je čak i Fox birao samo superlative.

– Ovo je bilo maestralno otpjevano. Ali, ajmo nešto drugo, ona tvoja karirana košulja s audicije, ja sam tek sad shvatio na što me podsjećaš. Ti si djevojka s misijom. Kao ona iz “Kad jaganjci utihnu” – našalio se Fox, a Anđa je bila manje simbolična.

– Vjerojatno si dugo čekala da možeš pjevati ovu pjesmu i sad si nam pokazala: Evo vam, Hrvatska, tako se pjeva! – poručila je ponosno Anđa.

Komentara 23

IL
ilica
14:56 05.06.2010.

Tko? Čega? Čestitam.

1L
10 lipa
16:14 05.06.2010.

sutra je tjedni dan masiranja klitorisa.....kaj jos nam cul..u pm

OB
-obrisani-
07:58 05.06.2010.

kruha i igara..odnosno igara na račun sitnozube stoe,Arena je primjer gdje je utučena lova kja slila tkozna kome,gdje su bolnice i škole ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije