Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan dizajn

Kim se pohvalila novom kupaonicom, obožavatelji je napali: 'Izgleda kao dvorište'

Foto: PA/Pixsell
1/6
04.07.2020.
u 22:00

Reality zvijezda objavila je video u kojem pokazuje novu kupaonicu u svojoj vili koju je kupila za 135 milijuna kuna.

Svoju rezidenciju u Hidden Hillsu u Los Angelesu Kim Kardashian sa suprugom je uređivala pune četiri godine. Ona i suprug Kanye West poznati su po specifičnom ukusu i oko uređenja imali su puno zahtjeva i iako je vila uređena u modernom minimalističkom stilu uloženi su milijuni, a par ju je kupio za vrtoglavih 135 milijuna kuna. Kim je na društvenim mrežama pokazala novouređenu kupaonicu čiji je dizajn iznenadio obožavatelje.

1/10

- Dolazim kući i cijela mi je kupaonica čarobna šuma. Baš je prekrasno dizajnirana i vizualno lijepa - govori Kim u videu u kojem pokazuje svoju kupaonicu. Uređenje kupaonice malo je zbunilo obožavatelje koji su komentirali da joj kupaonica izgleda kao dvorište, a da biljke koje joj je Kanye izabrao djeluju kao da su uvenule.

- Na prvi pogled pomislila sam da je ovo njihovo dvorište. Neobično uređenje, definitivno nije moj stil. Ove biljke koje izgledaju kao da su uvenule daju neku depresivnu atmosferu. Zašto imaš stolice u kupaonici?- bili su neki od komentara na kupaonicu Kim Kardashian. Kuću je par kupio 2013. godine i četiri godine su samo uređivali svoj novi dom, a Kim ni danas nije zadovoljna nekim detaljima pa je nedavno izjavila kako joj se ne sviđa lokacija na kojoj je bazen i planira uskoro premjestiti bazen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim via IG Story! Bathroom goals or no?

Objavu dijeli Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap)

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije