Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije potrajalo

Kim otkrila zašto se od prvog supruga rastala nakon 72 dana braka

Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
29.05.2017.
u 15:23

Reality zvijezda prije šest godina se udala za Krisa Humphriesa, a brak im je, sada kaže, od početka bio osuđen na propast jer su bili različiti

Prije šest godina Kim Kardashian bila je u kratkom braku s NBA zvijezdom Krisom Humphriesom.

Par se vjenčao nakon osam mjeseci veze i u braku su izdržali 72 dana, a nakon toga je uslijedio brakorazvodni proces i mnogi su tvrdili da se Kim tada udala samo kako bi održala dobru gledanost svog realityja.

Kim je sada odlučila otkriti što su bili pravi razlozi zbog kojih se udala za Krisa.

- Sve je počelo kad sam navršila 30 godina. Panično sam razmišljala kako se moram udati jer mi je  vrijeme da imam svoju obitelj. Na medenom mjesecu sam shvatila da sam jako pogriješila jer smo bili potpuno različiti i bilo je jasno da nam je brak osuđen na propast - izjavila je Kim.

Sada je u braku s reperom Kanyeom Westom s kojim  ima kći North i sina Sainta. 

Komentara 2

ST
Stipan
16:15 29.05.2017.

Svaki muškarac i svaka žena su različiti, ali se trebaju naviknuti jedno na drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije