Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantastic Zagreb filmski festival

Kim Kosanović uživala u filmskoj projekciji na Medvedgradu

kim kosanović
Foto: PR FOTO
1/9
04.07.2014.
u 19:39

Jedan od najljepših hrvatskih spomenika kulture, tvrđava Medvedgrad, ugostila je četvrto izdanje Fantastic Zagreb filmskog festivala i ekskluzivnu projekciju hvaljenog trilera Sumorno ljeto...

Jedan od najljepših hrvatskih spomenika kulture, tvrđava Medvedgrad, ugostila je četvrto izdanje Fantastic Zagreb filmskog festivala i ekskluzivnu projekciju hvaljenog trilera Sumorno ljeto. U jedinstvenoj atmosferi hrvatske povijesne utvrde uživalo je više od 450 ljubitelja filma koji su prvi u svijetu, nakon publike u Cannesu, imali priliku pogledati ovaj vrhunski američki triler. Napeta priča u kojoj briljiraju Don Johnson i Michael C. Hall, poznat po ulozi u popularnoj seriji Dexter, oduševila je i mnoge poznate Hrvate kao što su glumica Kristina Krepela, radijska voditeljica Ivana Plechinger, model Kim Kosanović, vaterpoliste Mladosti Antu Vukičevića i Ivana Capana, vaterpolsku legendu Dubravka Šimenca, filmskog redatelja Nevia Marasovića, ali i strane medije koji su na projekciju stigli čak iz Izraela, Poljske te brojnih drugih zemalja.

Nakon vrhunske projekcije na Medvedgradu koja će sasvim sigurno ostati upamćena kao jedna od najljepših projekcija filma u Hrvatskoj i šire, na programu Fantastic Zagreb film festivala večeras nas očekuje napeti horor Krvavi glečer u 19 h u CineStaru Zagreb; kultni suspens iz 1979. godine Alien na ljetnoj pozornici Tuškanac u 21.30 te akcijski triler Ubojice u 23.45 sati također na Tuškancu.  Zadnja večer festivala rezervirana je za ljubavnu priču Kanibal koja je na programu u 19 sati u CineStaru Zagreb te vrhunski klasik Pakleni šund u 21.30 na ljetnoj pozornici Tuškanac koji ove godine slavi – nećete vjerovati – 20 godina! Nakon fantastične subotnje večeri ispunjene napetim scenama, Fantastic priprema i party zatvaranja kojim će proslaviti još jednu uspješnu godinu prvog open-air žanrovskog festivala u regiji. Ulaznice za festival mogu se kupiti u Kinu Europa od 12 do 20.30 sati svaki dan te na blagajni ljetne pozornice kina Tuškanac od 20.30 do 23.30 sati. Ulaznice za projekcije u CineStaru mogu se kupiti na webu i blagajnama CineStara. Cijena ulaznice je 27 kn.

>>Uzbudljivi vikend na Fantastic Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije