Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajanstvena starleta

Kim Kardashian odlazi iz L.A.-a na tri mjeseca na nepoznatu lokaciju

kim
Pixsell
12.09.2012.
u 18:00

Nagađa se da će se preseliti u London jer je nedavno otkrila da joj je san neko vrijeme živjeti u glavnom gradu Velike Britanije. Velika joj je želja i u Londonu otvoriti trgovinu vlastite robne marke D-A-S-H.

Kim Kardashian obavijestila je svoje sljedbenike na Twitteru da pakira kofere i na tri mjeseca odlazi iz Los Angelesa.

Kamo odlazi, nije željela otkriti, ali obožavateljima je najavila da će doznati u posljednjoj epizodi ove sezone reality showa \"Kardashians\". Otkrila je da joj je bilo jako teško izabrati što će sve ponijeti sa sobom na duži period.

Nagađa se da će se 31-godišnja Kim na tri mjeseca preseliti u London jer je nedavno otkrila da joj je san neko vrijeme živjeti u glavnom gradu Velike Britanije. Velika joj je želja i u Londonu otvoriti trgovinu vlastite robne marke D-A-S-H koju posjeduje sa sestrama Kourtney i Khloe.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
master
20:26 12.09.2012.

Sta ,zar u L.A nema vise crnaca sa kojima bi orgijala pa se seli na drugo mjesto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije