Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojčica požurila

Kim Kardashian morala roditi prirodnim putem zbog infekcije

Kim Kardashian (1)
Screenshot
Autori: bm, ldp
16.06.2013.
u 13:10

Kim je djevojčicu rodila prirodnim putem u poznatoj Cedars-Sinai bolnici na Beverly Hillsu, a porodu je prisutvovao i otac djevojčice.

Kim Kardashian i Kanye West postali su roditelji u subotu u 01.30 po lokalnom vremenu. Reality zvijezda u petak navečer je završila u bolnici i mjesec dana prije termina rodila je svoje prvo dijete. Kanye je presretan, posebice što je djevojčica došla na svijet baš na Dan očeva koji se obilježava u Americi na današnji dan, javlja Daily Mail. Zbog rođenja svoje kćerkice, Kanye je propustio tulum koji je pripremio zbog objave novog albuma.

Izvor blizak obitelji Kardashian otkrio je za E!News kako je malena rođena bez komplikacija te teži oko 2200 grama, a trenutačno se nalazi u inkubatoru jer je ranije rođena. - Beba ima tamnu kosu i izgleda kao Kim, kazao je izvor. Iako nije poznato kako će se curica zvati, otkriveno je da će joj ime počinjati slovom K.

Iako je Kim trebala roditi tek za mjesec dana, nakon što je Kanye otkazao svoj dolazak na promociju albuma Yeezus pokrenule su se glasine da će Kim možda roditi ranije iako je imala zakazani termin za carski rez 11.srpnja, na isti datum kada termin poroda ima i Kate Middleton, javlja MTV. 

Kim je djevojčicu rodila prirodnim putem u poznatoj Cedars-Sinai bolnici na Beverly Hillsu gdje su rodile i Britney Speras, Victoria Beckham i Jessica Simpson, a porodu je prisutvovao i otac djevojčice. Kim je svoju nasljednicu planirala roditi carskim rezom, no zbog infekcije plan je propao te je morala ranije u bolnicu roditi prirodnim putem. Srećom, sve je prošlo dobro. I mama i beba su dobro, a djevojčica je radi mjera predostrožnosti smještena u inkubator, javlja X17online.

>>Kimina nerođena djevojčica dobila poklone vrijedne 220 tisuća kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije