Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIMOJI

Kim Kardashian lansirala i vlastite emotikone

Kimoji
Foto: Instagram
1/5
22.12.2015.
u 10:03

Poznata starleta i tehnološka kompanija Apple odlučili su kreirati nove emotikone – Kimoji

Zvijezda reality showa Kim Kardashian (35) u suradnji s tvrtkom Apple lansirala je i vlastite emotikone - Kimoji. Nova aplikacija nudi više od 250 emotikona starlete, a sadrži najpamtljivije Instagram trenutke ljubiteljice selfieja. 

Zanimljivo je da se aplikacija plaća, pa će brojni fanovi i ostali zainteresirani izdvojiti  2$ za početnu aplikaciju, a svako sljedeće ažuriranje biti će besplatno.

 

#ConvoWithMom #KIMOJI I know the App Store is still working hard to fix everyone's app!

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

Ideje Kardashian klana iznova iznenađuju, a čini se da će gđa. West od sad biti prisutna i u sklopu online slanja poruka.

Kim Kardashian App možete preuzeti na iTunesu.

>> Odlučili su donirati 1000 pari tenisica iz Kanyeve kolekcije

Komentara 1

Avatar ShuPac
ShuPac
09:25 23.12.2015.

Prije bih si nogu odrezao nego imao to govno na mobitelu. I još treba platiti??? He he po tko zna koji puta se potvrdila ona Einsteinova o svemiru i ljudskoj gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije