Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Auto neprepoznatljiv

Kim je pretjerala s photoshopom, ovo je njena nova katastrofa

Foto: PA/Pixsell
1/4
26.03.2018.
u 12:16

Obožavatelji su joj na Instagramu napisali u komentarima kako je ovaj put zbilja pretjerala s photoshopom, a ona je odmah ugasila komentare

Kim Kardashian opet je pretjerala s korištenjem Photoshopa.

Na fotografiji koju je na Instagramu objavila jučer obožavatelji su odmah primijetili jedan čudan detalj u pozadini, a riječ je o automobilu koji je izgubio svoj oblik nakon što se reality zvijezda zaigrala u photoshopu. 

 

 

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) 📸 BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Obožavatelji su joj odmah napisali ljutite komentare ispod fotografija i pitali je zar zbilja ne primjećuje kako je linija na cesti zakrivljena i koliko je suzila automobil. Kad su se pojavili prvi ovakvi komentari Kim je odmah ispod ove fotografije isključila mogućnost komentiranja. Nisu joj se svidjeli ni komentari kako joj je odjevna kombinacija jako loša i kako joj suprug bira loše outfite.

1/8

Komentara 1

Avatar megatronman
megatronman
18:26 26.03.2018.

Ja sam totalni laik glede PS no kad sam iz čiste zezancije od jednih cica br. 2 napravio br. 5 za par minuta, shvatio sam društvenu važnost PS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije