Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezasitna

Kim Kardashian i Kanye West snimaju reality o svojoj vezi?

kim
Pixsell
15.05.2012.
u 15:48

Publici će prikazati kako uspijevaju organizirati svoj poslovni život s privatnim i kako se njihova veza razvija, a producenti su uvjereni da bi par na tom projektu mogao zaraditi milijune

Mnogi starleti Kim Kardashian prebacuju da od svakog segmenta svog života želi napraviti show koji će potom masno naplatiti. Nailazila je tako na negativne komentare kada je dopustila da se njezino vjenčanje s košarkašem Krisom Humphriesom emitira na televiziji, jednako kao što su mnogi govorili i da je od svoje rastave napravila spektakl. No čini se kako to bogatašici ni najmanje ne smeta. Dapače, šuška se kako će sa svojim novim dečkom, pjevačem Kanyem Westom snimati reality show čija će tematika biti – njihova veza.

Publici će prikazati kako uspijevaju organizirati svoj poslovni život s privatnim i kako se njihova veza razvija, a producenti su uvjereni da bi par na tom projektu mogao zaraditi milijune.

– Kim je predložila da naprave reality o njihovoj romansi. Dobije zvjezdice u očima samo kada pomisli kako bi mogao porasti broj njenih obožavatelja – otkrio je izvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije