Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjeran gubitak kose

Kim Kardashian sve ćelavija. Uzrok – pretjerano mršavljenje?

Kim Kardashian
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/4
09.01.2014.
u 16:23

Njezin je glasnogovornik demantirao da Kim nosi ekstenzije, a prema tumačenju nekih stilista, gubitak kose može se pripisati ubrzanom mršavljenju

Kim Kardashian počela je ubrzano gubiti kosu, a to pokušava prikriti ekstenzijama i umecima za kosu. Iako je njen glasnogovornik demantirao da Kim nosi ekstenzije, prema tumačenju nekih stilista, gubitak kose može se pripisati ubrzanom mršavljenju.

– Poznato je da tijekom trudnoće gubite manje kose zbog hormona, pa nakon porođaja većina žena počinje ubrzano gubiti kosu. Nagli gubitak težine nakon porođaja može samo ubrzati opadanje kose, zbog čega ona izgleda tanje i rjeđe – objašnjava Tatiana Karelina.

Ne preporučuje Kim da nastavi s ovakvim načinom tretiranja kose.

– Umeci vrše veliki pritisak na kosu i vlasište, često su previše teški i prouzročuju ozbiljne migrene, privremeno opadanje i gubitak kose. Ne utječu dobro na njezin ponovni rast i oporavak – kaže Karelina.

Rihanna i Naomi Campbell također se bore s istim problemom opadanja kose.

>>Na stranu što joj vire grudi, Kim ima veliko srce

Komentara 2

IP
info_punkt
17:56 09.01.2014.

meni bi još uvijek poslužila...

Avatar billybull
billybull
09:36 10.01.2014.

ma gle ti tko to pise o kim.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije