Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje prijateljice, no u stvarnosti se mrze

Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker na ratnoj su nozi

seks i grad
Pixsell
22.09.2009.
u 14:23

Nesuglasice između glumica postojale su još dok se snimala serija, a vrhunac je bio kada je K. Cattrall tražila istu plaću.Rivalstvo dviju glumica došlo je do te razine da više uopće ne komuniciraju.

Napetost na snimanju drugog nastavka filmskog hita "Seks i grad" može se rezati nožem, a glavni su krivci za to Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker. Rivalstvo dviju glumica došlo je do te razine da više uopće ne komuniciraju, zbog čega ekipa na setu dobiva slom živaca.

Trzavice između seks-bombe K. Cattrall i mršavice S. J. Parker postojale su još dok se snimala serija, a kulminirale su tijekom snimanja prvog nastavka. Tada je 53-godišnja Cattrall tražila istu plaću kao glavna zvijezda koja glumi Carrie Bradshaw.

Uz to što stvaraju nervozu tijekom snimanja, ekipa sa seta tvrdi kako je Carrie pod stresom jer ne može balansirati između posla i brige za šestogodišnjeg sina Jamesa i blizanke Marion i Tabith koje joj je u lipnju rodila zamjenska majka.

Kad mora sjediti na setu i čekati svoj red, ima tako tužan izraz lica da su je kolege prozvale tužna Carrie. Ovakva situacija neugodna je i za dvije preostale glavne glumice, Cynthiu Nixon i Kristin Davis, koje bezvoljne dolaze na posao jer ne mogu trpjeti takav odnos.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije