Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz romske trubače

Kiklop konačno u rukama Nives Celzijus!

nives celzijus,kiklop
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/24
16.12.2013.
u 13:17

Nives Zeljković zahvalila je svima koji su joj davali podršku i izrazila zadovoljstvo što je postala jedina dobitnica Kiklopa koja je imala svoju vlastitu svečanost dodjele nagrade.

Prema presudama Općinskog suda i Županijskog suda u Puli danas je u Domu hrvatskih branitelja u Puli dodijeljena nagrada Kiklop za Hit godine 2008. godine za knjigu "Gola istina" autorici Nives Zeljković, poznatoj pod pseudonimom Nives Celzijus, te njezinu nakladniku Premier media uime kojeg je nagradu preuzeo urednik knjige Vedran Strukar.

Nagrade, skulpture Kiklop ak. kipara Josipa Diminića dobitnicima je uručio Zoran Simić, dugogodišnji suradnik Sajma knjiga u Istri i sadašnji direktor marketinga i promocije u jednoj od vodećih hrvatskih nakladničkih kuća V.B.Z.

Nives Zeljković zahvalila je svima koji su joj davali podršku i izrazila zadovoljstvo što je postala jedina dobitnica Kiklopa koja je imala svoju vlastitu svečanost dodjele nagrade. Zahvalila je i direktorici Sajma knjiga Magdaleni Vodopiji te Sajmu knjiga na organizaciji lijepe svečanosti uz žaljenje što se nisu i osobno susrele, rukovale i poljubile.

Uz veliku medijsku pozornost Nives Zeljković je na izlazu iz Doma hrvatskih branitelja dočekao lokalni romski trubački sastav, dar njezina supruga Dine Drpića za skorašnji rođendan.

>>Sud naredio Sajmu da dodijeli Kiklopa Nives!

Komentara 37

MP
mpfederer
14:16 16.12.2013.

hahaha "obicna starleta" je ponizila "intelektualnu elitu". treba ukinuti novce iz proracuna za kulturu i preusmjerit u poljoprivredu, jer magdalena vodopija je dokazala da nije sposobna voditi kulturnu ustanovu vec eventualno krave na ispasu

ZE
zendraf
14:06 16.12.2013.

Čestitam Nives, nagradu je zaslužila, ali knjiga je ipak shit!

AP
apolon
15:08 16.12.2013.

Oh, pao mi je kamen sa srca...napokon su joj dodijelili Kiklopa ,sada nacija može mirno spavati a bujna Nives uživati sa Kiklopom u rukama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije