Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavodnik Kike

Kike poručio gazdarici Branki Mutti: Spavao bih s tobom!

nikolina pišek
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
07.04.2010.
u 10:27

- Ja ću za kil' bifteka - ispalio je Kike, na što mu je Branka kroz smijeh odgovorila kako je to već teška prostitucija.

Bez obzira što je Nikolina Pišek poručila svom dečku da bude dobar na "Farmi" jer ga ima na oku, Kike koji nije svjestan da je procurila priča o njegovim dugovima opušteno zavodi druge farmerice. Na sastanku je gazdarica Branka poručila kako bi netko tijekom noći trebao spavati s njom, a dok je govorila, očekivano je gledala prema strani stola na kojoj su sjedili muškarci.

-  Večeras će netko morati ići sa mnom spavati. Je l' ima neki voluntarijat ili moram sama odabrati - odvažno je upitala Muti.

Na odgovor nije trebala dugo čekati jer je najpoznatiji hrvatski ronilac brzo replicirao. Bez dugo premišljanja Kike se javio:

- Ja ću za kil' bifteka - ispalio je Kike, na što mu je Branka kroz smijeh odgovorila da je to već teška prostitucija.

- Je.. ga, došla su takva vrimena -  kroz lagani smijeh poručio je dečko Nikoline Pišek kojem je Branka već ranije rekla kako je on "njezin broj".

Prije toga Curavić je zamolio manekenku Jelenu Bosančić da ga lagano izmasira. Splićanka se brzo uhvatila posla, prvo ga je masirala prstima i rukama, a onda i laktom.

- Sad si pogodila...Toooo...Pogodila si žicu boli - glasno je stenjao Kike koji nije svjestan afere koju je vani podigla njegova bivša zaposlenica Maja Stanivuković iz Samobora optuživši ga i za dugove i za brojne makinacije u njegovoj školi ronjenja.

Osim poziva za sud mogla bi ga dočekati i ljutita Nikolina Pišek koja vjerojatno neće s velikim užitkom nastaviti gledati Farmu ako njezin dečko nastavi sa šarmiranjem ostalih "farmerica".

Komentara 1

MI
mimi1
17:26 07.04.2010.

Ne znam što je kreont napisao, ali prozirni ste-brišete sve komentare koji se tiču Nikoline Pišek. Moj krajnje bezazlen komentar ste obrisali i iritirate me. Ona vam uređuje portal, plaća vas ili... Ohladite! Ima tako gnjusnih komentara koji se tiču drugih javnih ličnosti, ali to ne dirate. Evo-da imate što brisati!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije