Naslovnica Showbiz TV

Kike poručio gazdarici Branki Mutti: Spavao bih s tobom!

- Ja ću za kil' bifteka - ispalio je Kike, na što mu je Branka kroz smijeh odgovorila kako je to već teška prostitucija.
07. travnja 2010. u 10:27 1 komentara 30 prikaza
nikolina pišek
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Bez obzira što je Nikolina Pišek poručila svom dečku da bude dobar na "Farmi" jer ga ima na oku, Kike koji nije svjestan da je procurila priča o njegovim dugovima opušteno zavodi druge farmerice. Na sastanku je gazdarica Branka poručila kako bi netko tijekom noći trebao spavati s njom, a dok je govorila, očekivano je gledala prema strani stola na kojoj su sjedili muškarci.

-  Večeras će netko morati ići sa mnom spavati. Je l' ima neki voluntarijat ili moram sama odabrati - odvažno je upitala Muti.

Na odgovor nije trebala dugo čekati jer je najpoznatiji hrvatski ronilac brzo replicirao. Bez dugo premišljanja Kike se javio:

- Ja ću za kil' bifteka - ispalio je Kike, na što mu je Branka kroz smijeh odgovorila da je to već teška prostitucija.

- Je.. ga, došla su takva vrimena -  kroz lagani smijeh poručio je dečko Nikoline Pišek kojem je Branka već ranije rekla kako je on "njezin broj".

Prije toga Curavić je zamolio manekenku Jelenu Bosančić da ga lagano izmasira. Splićanka se brzo uhvatila posla, prvo ga je masirala prstima i rukama, a onda i laktom.

- Sad si pogodila...Toooo...Pogodila si žicu boli - glasno je stenjao Kike koji nije svjestan afere koju je vani podigla njegova bivša zaposlenica Maja Stanivuković iz Samobora optuživši ga i za dugove i za brojne makinacije u njegovoj školi ronjenja.

Osim poziva za sud mogla bi ga dočekati i ljutita Nikolina Pišek koja vjerojatno neće s velikim užitkom nastaviti gledati Farmu ako njezin dečko nastavi sa šarmiranjem ostalih "farmerica".

Wienerberger
NOVA GENERACIJA GRADNJE
Od 2021. godine svi novoizgrađeni objekti morat će zadovoljavati standarde gotovo nula energetske učinkovitosti
  • mimi1:

    Ne znam što je kreont napisao, ali prozirni ste-brišete sve komentare koji se tiču Nikoline Pišek. Moj krajnje bezazlen komentar ste obrisali i iritirate me. Ona vam uređuje portal, plaća vas ili... Ohladite! Ima tako gnjusnih komentara koji se tiču ... prikaži još! drugih javnih ličnosti, ali to ne dirate. Evo-da imate što brisati!!!