Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovako izgleda bez photoshopa

Khloe Kardashian je u panici, na društvenim mrežama pojavile su se njezine neobrađene fotografije

Foto: Instagram
1/9
08.04.2021.
u 13:49

Navodno je njezina asistentica greškom objavila fotografiju koja nije prošla kroz photoshop.

Kraljice photoshopa bez ikakve sumnje su sestre Kardashian - Jenner koje puno truda ulažu u obradu svake fotografije koju objavljuju na društvenim mrežama. Fotografije slavnih sestara u kupaćim kostimima uvijek su dobro "popeglane" u programu za obradu fotografija što im obožavatelji često zamjeraju jer su fotografije nekada pretjerano obrađene. Noćna mora svih sestara Kardashian - Jenner je da im u javnosti ne izađu fotografije koje nisu prethodno obradile, a tu noćnu moru upravo proživljava Khloe Kardashian.

Naime, navodno je njezina asistentica greškom objavila fotografiju na kojoj 36-godišnja Khloe stoji kraj bazena u oskudnom bikiniju  s leopard uzorkom i na ovoj fotografiji Khloeine grudi nisu site veličine kao na drugim fotografijama koje objavljuje niti joj je koža zategnuta kao na ostalim fotkama na Instagramu, a vide se i druge nepravilnosti koje obično brojni filteri izbrišu. Khloe je poludjela kada je fotografija počela kružiti internetom i traži da ju se ukloni jer je objavljena bez njezinog dopuštenja. Njezin PR tim za Daily Mail je rekao kako je fotografija snimljena tijekom obiteljskog odmora te je asistentica Khloe Kardashian greškom objavila fotografiju na društvenim mrežama i negiraju kako to rade jer fotografije nisu obrađene. 

Pogledajte što nam je sve rekla Albina Grčić u našoj rubrici Večernjakova desetka

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije