Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNI FANOVI U ŠOKU

Kendall Jenner ugasila Instagram profil

Kendall Jenner
Foto: Reuters
1/8
14.11.2016.
u 13:32

Njezina obitelj je i dosad bila kritizirana zbog mnogih stvari, a Kendall su nedavno napali i zbog toga što je pozirala za Vogue obučena kao balerina

Nakon što je njezina polusestra Kim Kardashian prije mjesec dana obrisala račun na Instagramu, isto je to ovog vikenda napravila i Kendall Jenner. Manekenka i zvijezda reality showa imala je nekoliko milijuna pratitelja, a dosad ih je redovito informirala o svom životu. Njezina obitelj je i dosad bila kritizirana zbog mnogih stvari, a Kendall su nedavno napali i zbog toga što je pozirala za Vogue obučena kao balerina.

Uhoda na slobodi

Razlog gašenja Instagrama je možda i u tome što je Shavuaghn McKenzie oslobođen optužbe za njezino uhođenje i pušten na slobodu prošlog tjedna. McKenzie je optužen jedino za ometanje posjeda, zbog čega je neko vrijeme proveo u zatvoru. Ipak, Kendall je još uvijek aktivna na Twitteru pa je to trenutačno jedina utjeha njezinim fanovima.

>>Kendall Jenner osvaja svijet mode unatoč zlim jezicima

Komentara 1

RI
ribar110
20:50 14.11.2016.

Moj je zivot nakon ovog izgubio smisao.Moram otvoriti bolovanje i vidjeti kako dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije