Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pretragama

Kemala Montena u bolnici posjetio i predsjednik Ivo Josipović

kemal
06.01.2012.
u 20:00

– Ujutro sam vidjela da ne može govoriti pa sam mislila da je imao infarkt. Uplašila sam se i nazvala Hitnu. Izmjerili su mu šećer i bio je jako nizak, a inače mu je visok – govori Branka.

- Osjeća se odlično! Psihičko stanje mu je super i želi ići kući, ali liječnici ga ne žele pustiti dok pretrage ne budu gotove – rekla je Branka, supruga Kemala Montena (63), koji od srijede leži u zagrebačkoj bolnici.

 

– Ujutro sam vidjela da ne može govoriti pa sam mislila da je imao infarkt. Uplašila sam se i nazvala Hitnu. Izmjerili su mu šećer i bio je jako nizak, a inače mu je visok – govori Branka. Postoji mogućnost da će pjevaču ugraditi srčanu premosnicu.

 

– Još se ne zna. Sve ćemo znati u ponedjeljak – kaže Branka. Pjevača su posjetili predsjednik Ivo Josipović, predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i veleposlanik BiH u Hrvatskoj Vladimir Raspudić.

 

– Nisam tada bila prisutna. Zvali su ga i posjetili brojni prijatelji iz Zagreba i cijele bivše Jugoslavije – rekla je Branka

Komentara 16

PI
piranha2
20:09 06.01.2012.

drž se kemo

Avatar Aristarh
Aristarh
20:42 06.01.2012.

Zlatno pravilo kod svakoga tko ima šećernu bolest je ovo; U slučaju iznenadne tjelesne krize, slabosti ili bilo kojeg jako upozoravajućeg znaka za tijelo, odmah je potrebno šećernom bolesniku dati šećera razmućenog u vodi. Ako mu je šećer previsok to nije velika greška ali ako mu je šećer prenizak to ga može spasiti od pada u nesvijest, komu i smrt. Čudi me da to nije znala gospođa Monteno. Vjerojatno ni Kemal.

EX
excell
09:02 07.01.2012.

zar predsjednik nesmije imati svoje prijatelje...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije