Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neumoran u ljubavi

Kelsey Grammer se zaručio četvrti put

kelsey grammer
AFP
07.12.2010.
u 09:59

Poznati komičar koji se proslavio humorističnim serijalom "Fraiser" uskoro bi mogao uploviti u bračnu luku sa 26 godina mlađom Kayte Walsh

Samo nekoliko mjeseci nakon razvoda komičar Kelsey Grammer (55)  zaprosio je svoju novu mlađahnu ljubavnicu, britansku stjuardesu Kayte Walsh, koja je nedavno imala spontani pobačaj.

- Zaručili su se prije nekoliko mjeseci, izjavio je glasnogovornik glumca kojem će to biti četvrti brak. Dosad su sve njegove ljubavne veze i brakovi bili dramatični i turbulentni.

Svoju posljednju suprugu Camillu Donattaci, s kojom je dobio dvoje djece, ostavio je bez riječi objašnjenja. Nakon njenih brojnih poziva i poruka kratko joj je objasnio kako više ne želi biti u braku. Unatoč tome što imaju djecu, Kelsey s bivšom suprugom razgovara samo preko maila i odvjetnika.

- Sve se zbilo jako brzo, nisam očekivala da će tako nešto napraviti. Nije ni svojoj djeci objasnio zašto se ne vraća kući. Unatoč svemu, radujem se budućnosti, ipak je Kelsey bio jako težak čovjek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije