Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli se svađati

Kelsey Grammer: Moja bivša je voljela Frasiera, ne mene

kelsey grammer
Pixsell
18.10.2011.
u 21:34

Glumac ni nakon osam mjeseci od razvoda sa Camille ne prestaje s optužbama na njen račun

Kelsey Grammer neumoran je u svađanju sa bivšom suprugom Camille. Ovaj put izjavio je kako se njegova bivša zaljubila u lik Frasiera Cranea kojeg je on igrao u seriji "Frasier", a ne u njega. U showu Piersa Morgana rekao je kako je Camilli bilo važno što je on slavan i da je to bio jedini razlog zašto se udala za njega.

Na pitanje da li je istina da je bivšoj supruzi namjestio ulogu u reality showu "The Real Housewives of Beverly Hills" i to kao poklon za razvod, Grammer je odgovorio:
- Bio je to moj način da joj kažem; Htjela si biti slavna, eto ti, budi poznata!

S druge strane Camille tvrdi kako joj je omogućio tu ulogu da bi je mogao varati u New Yorku dok je ona snimala reality u Kaliforniji. Grammer se u veljači oženio za stjuardesu Kayte Walsh, samo dva tjedna nakon što se službeno rastao od Camille.

Ključne riječi

Komentara 2

PB
predrag borna
07:19 19.10.2011.

Vjerovatno je najbliže istini da je ona \"profesionalna udavača\" koju je zanimao samo njegov bankovni račun.

LK
Lopovi_KRADEze
04:30 19.10.2011.

Ma obadvojica i Kelsey Grammer i njegov lik \"Fraser\" su stogi PAPCI, odvratne osobe , cudo je kako bi ih ikoja zena htjela i dotaknuti da 10 metara dugackim stapom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije