Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudna nezgoda

Kelly Osbourne pala s kreveta i slomila ruku na tri mjesta

kelly osbourne
pixsell
19.12.2011.
u 19:00

– Slomila sam lijevu ruku, a inače sam ljevoruka pa me sada mama češlja i sjecka mi hranu. Osjećam se kao beba, a moja mama to, naravno, obožava – napisala je Kelly

Kelly Osbourne pala je s kreveta i slomila ruku na tri mjesta. Zvijezda reality showa ni sama nije mogla povjerovati da joj se takva nesreća mogla dogoditi. Netom nakon povratka iz bolnice prihvatila se Twittera kako bi svoje obožavatelje obavijestila o čudnoj nezgodi.

– Slomila sam lijevu ruku, a inače sam ljevoruka pa me sada mama češlja i sjecka mi hranu. Osjećam se kao beba, a moja mama to, naravno, obožava – napisala je Kelly i dodala da joj je najgore od svega što joj je ruka imobilizirana u takvom položaju da izgleda kako da svima diže palac.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
19:06 19.12.2011.

Dobro, kaj spava na drvetu??

LI
liliZG
10:51 20.12.2011.

Možda sa kreveta na kat............?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije