Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osim kilograma viška

Kelly Osbourne otišla na 'čišćenje' nakon prekida zaruka

'Kelly Osbourne attending the 14th Annual Warner Bros. and InStyle Golden Globe Awards After Party held at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, USA.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/Pixsell
02.04.2014.
u 13:21

Kelly Osbourne odlučila je otići na dijetu jer je dobila osam kilograma otkako je prije četiri mjeseca prekinula sa zaručnikom Matthewom Mosshartom...

Kelly Osbourne odlučila je otići na dijetu jer je dobila osam kilograma otkako je prije četiri mjeseca prekinula sa zaručnikom Matthewom Mosshartom. Svoj novi režim prehrane izbjegava nazvati dijetom te preferira da se režim kojem se podvrgnula naziva čišćenje.

Voditeljica se, osim toga, upisala na jogu i pilates te vježba s osobnim trenerom pet puta tjedno. S Matthewom je lako održavala težinu jer je on bio vegan pa joj je kuhao zdravu hranu. No, prekid i depresija zbog rastanka uzeli su maha pa se Kelly udebljala. Osim kilograma, skinut će i neke od tetovaža koje ima, a zasad ne planira biti u ozbiljnoj vezi.

>>Kelly Osbourne i Matthew Mosshart kleli se na vječnu ljubav pa prekinuli zaruke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije