Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA SREĆA

Kelly McGillis vjenčala se sa svojom djevojkom Melanie Leis

mcgillis
Pixsell
19.09.2010.
u 16:24

Kelly i Melanie upoznale su se 2000. godine dok je Leis radila kao konobarica u restoranu koji je bio u vlasništvu glumice i njezina drugog supruga Freda Tillmana.

Nakon dva propala braka s muškarcima, zvijezda filmova “Top Gun” i “Optužena” Kelly McGillis odlučila je treću sreću okušati sa ženom. 53-godišnja glumica, koja je u svibnju prošle godine izišla u javnost sa svojom homoseksualnom orijentacijom, u New Jerseyu je pred matičarem rekla ‘da’ svojoj djevojci, agentici prodaje Melanie Leis.

Kelly i Melanie upoznale su se 2000. godine dok je Leis radila kao konobarica u restoranu koji je bio u vlasništvu glumice i njezina drugog supruga Freda Tillmana. McGillis se prvi put udala 1979., a brak je trajao samo dvije godine. Drugi brak, iz kojeg ima dvije kćeri, 20-godišnju Kelsey Laure i 17-godišnju Sonoru Ashley, potrajao je 13 godina, a završio je razvodom 2002.

Glumica, koja je ulogom zgodne instruktorice letenja u koju se zaljubljuje njezin učenik Tom Cruise, stekla brojne muške obožavatelje, počela je sumnjati u svoju seksualnu orijentaciju već sa 12 godina. Kad ju je 1982. nepoznati muškarac silovao u njezinu vlastitu domu, McGillis je bila uvjerena da je to Bog kažnjava jer je lezbijka. Svoju priču s borbom u suočavanju sa samom sobom ispričala je u intervju 2009., kada je i priznala da voli žene. – To je bio trenutak istine. Pomislila sam, da li da kažem istinu ili da samo kažem “ne tiče vas se”.

No, odlučila sam se za istinu i odgovorila: definitivno tražim ženu – izjavila je tada Kelly, koju je mučno iskustvo silovanja ohrabrilo da prihvati ulogu odvjetnice u drami “Optužena”, u kojoj brani žrtvu višestrukog silovanja koju je glumila Jodie Foster, nagrađena Oscarom. (kb/vlm)

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar sizif
sizif
18:03 19.09.2010.

Nekad, prije dvadesetak godina... ova vijest bi me UBILA!!!! Kaaaako je bila lijepa... Ali danas me ova vijest ne čini čak ni tužnim. Zbog ove slike gore (i danas je još lijepa ali...) ili zato što više nisam zaljubljeni pubertetlija?? Vjerovatno ima i jednog i drugog... Sretno joj!!!

SA
sasaunetic
18:40 19.09.2010.

Da,slazem se, bila je to prava sexbomba iz Top guna.Jedna od najseksipilnijih glumica 80-ih!Neka je sreca prati....!

FI
fiberglas
18:48 19.09.2010.

Tko se još sjeća onih nogu u crnim svilenim čarapama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije