Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tek sad vidi sve

Keith Richards skinuo dioptriju, tabloidi ga zovu 'oko sokolovo'

keith richards
07.01.2012.
u 15:53

Tko zna što će sada, kada sve savršeno vidi raditi kolegama iz benda, našalili su se tabloidi aludirajući na Keithovu autobiografiju u kojoj je napisao da Mick Jagger ima mali penis.

Oko sokolovo, nazivaju britanski mediji Keitha Richardsa, gitaristu "Rolling Stonesa" od kako se oporavio od laserske operacije oka. Poznati glazbenik na operaciju je otišao kako bi smanjio dioptriju i poboljšao vid.

Tko zna što će sada, kada sve savršeno vidi raditi kolegama iz benda, našalili su se tabloidi aludirajući na Keithovu autobiografiju u kojoj je napisao da Mick Jagger ima mali penis.

U povodu 50 godina postojanja benda i tabloidi o njihovim prepirkama pišu u šaljivom tonu, nadajući se da će se Mick Jagger ipak predomisliti. Frontman benda još uvijek je toliko ljut na Keitha da obljetničku turneju želi odraditi bez njega.

I mediji i publika drže palčeve da se sukobi unutar grupe riješe, a bend u punom sastavu krene na svirke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije