Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Hollywooda

Keanu Reeves stiže u Hrvatsku! Njegov bend Dogstar premijerno će nastupiti na INmusic festivalu

Foto: Promo
1/7
14.12.2023.
u 12:09

Dogstar je osnovan početkom 90-ih godina kao projekt Keanu Reevesa na bas gitari i Roberta Mailhousea na bubnjevima, a dvojcu se naknadno pridružio Bret Domrose kao pjevač i gitarist

Rockeri Dogstar pridružuju se impresivnom programu INmusic festivala uz već najavljena imena The National, The Smashing Pumpkins, Hozier, Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods i Paolo Nutini! Dogstar je osnovan početkom 90-ih godina kao projekt Keanu Reevesa na bas gitari i Roberta Mailhousea na bubnjevima, a dvojcu se naknadno pridružio Bret Domrose kao pjevač i gitarist, čime je era ovog alternativnog rock-benda započela. Njihov osebujan grunge izričaj donio je bendu pozitivne kritike i obožavatelje širom svijeta.

Album prvijenac ''Our Little Visionary'' objavljen je 1996. godine, a svoj značaj Dogstar su dodatno potvrdili nastupima kao predgrupa mnogim velikanima 90-ih, između ostalih i Davidu Bowieju. Drugi album ''Happy Ending'', objavljen 2000. godine, dočekan je s oduševljenjem, a na kraju uspješne turneje trio se razišao. Ponovno okupljanje Dogstara ubrzala je pandemija koronavirusa, a pjesme nastale tijekom tog perioda postale su dijelom najnovijeg albuma ''Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees'', objavljenog u listopadu ove godine. U svibnju 2023. Dogstar su, nakon više od dva desetljeća, održali impresivan povratnički koncert na festivalu BottleRock Napa Valley kojim su zadivili mnogobrojnu publiku.

Dogstar prvi put dolazi u Hrvatsku kao dio impresivnog programa povratničkog INmusic festivala #16 u lipnju 2024. godine! Najpovoljnije trodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #16 cijeni od 89 EUR (+ troškovi transakcije) te sedmodnevne dnevne kamperske ulaznice po cijeni od 49 EUR (+ troškovi transakcije) dostupne su do 2. siječnja 2024. putem službenog festivalskog webshopa. Putem webshopa dostupan je i INmusic blagdanski paket po cijeni od 99 EUR (+ troškovi obrade) kao i u Dirty Old Shopu po cijeni od 99 eura. 

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar votum
votum
13:24 14.12.2023.

Rijetko cool lik u tom Unhollywood mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije