Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabela Vrtar

Kći Tomislava Ivčića 30 godina nakon tragedije: 'Moj otac je poginuo nedaleko od našeg doma'

11.08.2023.
u 13:00

"Radio je od srca, bez ikakve kalkulacije i taj dio osobnosti moga oca je stvarno inspirativan i za mene i obitelj. Mislim da bi bio ponosan što nismo dali da nam ga u ovih trideset godina otmu." O nažalost pokojnom četverostrukom djedu, ocu, suprugu, umjetniku i poduzetniku za Ekran govore dvije žene. Kći Izabela Vrtar i bliska kolegica pjevačica, Marina Tomašević.

Komentara 9

Avatar Bruno
Bruno
17:33 11.08.2023.

Volio je Hrvatsku , vjecna mu Slava.

SA
Sarma
10:39 20.08.2023.

Stap d vor in d nejm ov lov, stap d vor in kroeeejšjaaa

CA
canon60
12:10 12.08.2023.

Sve O.K. ali spomene li se itko ikada ljudi kojih više nema ili su teško polomljeni a sve zbog njegove suludo brze vožne te večeri?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?