Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINSTVENI PRIZOR

Kći Mije Begović pokazala kako uživa u skrivenoj uvali na Korčuli

Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
10.06.2021.
u 14:57

Maja Lena je plovila s ekipom oko otoka, a kada su se usidrili uživali su vinu i prekrasnom pogledu. Video je objavila na Instagram Storyju, a na fotografiji je pokazala kako je bila odjevena u bijelu tunika košulju.

Maja Lena Lopatny (30), Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović (58) i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja (77) ponovno se oglasila na Instagramu, te objavila fotografiju na kojoj se vidi kako uživa na Korčuli. Maja Lena je plovila s ekipom oko otoka, a kada su se usidrili uživali su vinu i prekrasnom pogledu. Video je objavila na Instagram Storyju, a na fotografiji je pokazala kako je bila odjevena u bijelu tunika košulju. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Iako je tijekom studiranja na Fakultetu političkih znanosti radila u medijima, njezine su se ambicije promijenile, stoga je odabrala rad u turizmu pa se preselila na Korčulu i posvetila karijeri.  I dok je prije punila medijske stupce svojim privatnim životom, otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu resorta, Maja se povukla iz javnosti te sve rjeđe objavljuje i na društvenim mrežama.

 -Spletom okolnosti pružila mi se jedinstvena prilika za rad u turizmu. U trenutačnoj situaciji za boljitak naše zemlje turizam vidim kao jednu od rijetkih perspektivnih gospodarskih djelatnosti koje zaista se razvijaju u dobrome smjeru. Dobila sam priliku da budem karika u jednom od najvećih projekata na području Dalmacije - na otoku Korčuli - ispričala je Maja prije tri godine u jednom intervju kada se odlučila na ovaj korak.

VIDEO: Aleksandar Stanković: 'Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti' 

 

Ključne riječi

Komentara 8

TU
Tutlek1234
15:37 10.06.2021.

Koga racku boli za beznačajne besplatne promocije frendova i inih likova ... Dno dna ...

KM
klinicki.mrtav
17:57 10.06.2021.

Mogli ste bar staviti neku sliku na kojoj se ruka može vježbati.

Avatar Marko
Marko
20:31 10.06.2021.

Sad više nije skrivena uvala.Evo ja i prijatelji dolazimo s kamionom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije