Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deva Cassel

Kći jedne od najljepših žena na svijetu više se ne skriva, paparazzi su je uhvatili usred Rima

Foto: profimedia
1/10
31.05.2023.
u 22:30

Iako su i Monica i Vincent pokušavali držati kćeri dalje od medija, njihova starija kći odlučila je slijediti korake roditelja

Kći bivšeg glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela, 18-godišnja Deva Cassel izgledom sve više podsjeća na svoju majku. Iako je rasla daleko od očiju javnosti, Deva u posljednje vrijeme gradi sve uspješniju manekensku karijeru. 

Paparazzi su je uhvatili usred Rima na snimanju najnovije reklame za poznati brend Dolce&Gabbana, a kod fontane je snimala u kratkoj crnoj čipkastoj haljini i crnim potpeticama. Besprijekornom linijom potvrdila je da je ljepotu i gracioznost naslijedila od poznate mame. 

VEZANI ČLANCI:

Iz dva desetljeća zajedničkog života glumci Monica Bellucci i Vincent Cassel dobili su dvije kćeri, Devu i Leoni koja sada ima 12 godina. Iako su i Monica i Vincent pokušavali držati kćeri dalje od medija, njihova starija kći odlučila je slijediti korake roditelja.

Na sličan način poput Deve i u otprilike istoj dobi svoje modne korake napravila je i Monica koja je u jednakim godinama kao i kćer počela svoju karijeru modela. Deva neće moći pobjeći od usporedbi s mamom, a to dokazuju i komentari na internetu u kojoj joj korisnici dijele komplimente i govore da je božanstveno lijepa poput mame. Nakon što je prekinula s Vincentom, glumica Monica Bellucci dugo je bila sama, a onda se prije tri godine zaljubila u francuskog umjetnika Nicolasa Lefebvrea.

 Iza sebe ima još jedan propali brak s fotografom Claudiom Bassom, za kojeg se udala 1990. godine i razvela četiri godine kasnije. Vincet od 2016. godine ljubi 31 godinu mlađu manekenku Tinu Kunakey s kojom je u travnju 2019. dobio kći Amazonie.

VIDEO 'Nije mi fora biti predsjednik i imati plaću 3000 eura. To imam. To zaradim za jednu večer'

Komentara 1

DU
Deleted user
00:27 01.06.2023.

Molim vas da nas izvjestite kad će famozna kći ponovno biti viđena u javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije