Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TIKTOKU

Kći Charlija Sheena iznijela teške optužbe protiv majke i očuha: 'Bila sam zaglavljena u nasilnom kućanstvu'

Foto: PA/Pixsell
1/10
13.09.2021.
u 22:30

- Prije godinu dana: zaglavljena u nasilnom kućanstvu, mrzila sam samu sebe, danima nisam jela ni spavala, bila sam depresivna, mrzila školu - rekla je Sam Sheen u videu.

Sam Sheen, kći glumice Denise Richards i glumca Charlieja Sheena, na društvenim mrežama je objavila video u kojem je iznijela optužbe protiv svoje majke i očuha Aarona Phypersa. Sam je u videu koji je objavila na TikToku, pa obrisala, opisala svoj život s majkom i očuhom kao pakao, prenosi Daily Mail. "Prije godinu dana: zaglavljena u nasilnom kućanstvu, mrzila sam samu sebe, danima nisam jela ni spavala, bila sam depresivna, mrzila školu", rekla je Sam u tom videu te dodala da se sad odselila, doživjela duhovno buđenje, ima dvije mačke, sretno je slobodna, voli sebe te je odustala od srednje škole.

Nakon što se video proširio internetom, kći poznatog glumačkog para obrisala je taj video te objavila novi u kojem je poručila da se zbog dijeljenja više ne osjeća sigurno na ovoj društvenoj mreži. „Izmorena sam i osjećam se kao da ću povratiti. Nisam znala da postoji toliko čudovišta iza ekrana", kazala je. 

Pretpostavlja se da ona sada živi kod oca, iako to nije službeno potvrđeno. Njezina majka nije komentirala optužbe, a otac se medijima kratko obratio preko glasnogovornika. "Sam je nevjerojatna, bezuvjetno je volim kao i svu svoju djecu", poručio je glumac te dodao da se priprema za testove koje učenici polažu kao alternativu američkoj srednjoj školi. 

Inače, Sheen i Richards bili su u braku četiri godine, a okončali su ga 2006. Osoba bliska glumici rekla da je da ona nije kriva za iseljenje svoje kćeri."Denise je postavila normalna pravila koja bi postavio svaki roditelj. Ona je mama i postoje pravila. Sam ih nije htjela slijediti. Charlie nije podržavao provedbu Denisenih pravila. On ima drugačiji pristup roditeljstvu i Sam je odlučila živjeti s njim. Denise jako voli kćer i tužna je zbog ove situacije", kazala je.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije