Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška sestri

Kći Baracka Obame sramežljiva pred poznatim glumcem, ovako ju je 'izvukla' sestra

Canada State Dinner
Foto: Reuters
1/3
14.03.2016.
u 14:07

Uobičajenu svečanu večeru obilježio je i ovaj simpatičan trenutak

Prošli četvrtak održan je Canada State Dinner u washingtonskoj Bijeloj kući, i to u čast kanadskog premijera Justina Trudeaua.

Antijunak Deadpoola, Ryan Reynolds (39) ulovljen je kako razgovara sa Sashom Obamom (14), mlađom kćeri američkog predsjednika.

Sashi je bilo neugodno obratiti se hollywoodskoj zvijezdi pa joj se, kako bi je ohrabrila, sestra Malia nasmiješila i podigla palac.

Uobičajenu svečanu večeru obilježio je i ovaj simpatičan trenutak.

Foto: WHITE HOUSE

Kanađanin Reynolds karijeru je započeo kao dijete, a na događaj je stigao u pratnji supruge, "tračerice" Blake Lively (28).

Večera je okupila brojne političare, ali i zvijezde iz zabavne industrije.

>> Iza crvenog kostima krije se novi borbeni i humoristični antijunak

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:00 15.03.2016.

vecera nije privukla brojne politicare a pogotovo ne zvijezde iz svijeta filma....Ne znam od kuda buvi ti podatci, ali jednostavno nije istina.

D1
d12345
19:58 14.03.2016.

bUVA????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije