Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ona je bomba!

Kći najboljeg srpskog nogometaša obara s nogu!

Dragana Džajić
Foto: Instagram
1/6
05.02.2014.
u 10:08

Dragana Džajić, kći najboljeg srpskog nogometaša svih vremena, Dragana Džajića, oduševljava svakodnevno svojim seksi izdanjima...

Dragana Džajić, kći najboljeg srpskog nogometaša svih vremena, Dragana Džajića, oduševljava svakodnevno svojim seksi izdanjima. Lijepa i zgodna, Dragana  na Instagramu oduševljava svakodnevno svojim seksi tijelom. Redoviti posjeti teretani, ali i zahvalni geni, dali su rezultat, stoga ova mlada dama često ima i manekenske angažmane.

Prema pisanju medija, uskoro bi mogla postati jedna od najtraženijih europskih modela, bez obzira na činjenicu da se manekenstvom bavi tek iz hobija. Naime, Dragana živi u Monte Carlu, gdje studira, stoga obitelj u Beogradu posjećuje tek povremeno, kada joj dopuštaju obaveze.

Komentara 4

Avatar crusado
crusado
13:29 05.02.2014.

Original serbian duck face.

L0
luena 01
14:04 05.02.2014.

Obara s nogu,koga ?osim vitke linije recite sta je kod nje prirodno ,napumpane usne i silikon busen... bas je "bomba"

C5
c54t21q2
12:46 05.02.2014.

jedna od mnogih "od tamo" za jednokratku upotrebu.Tocka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije