Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena u kadi

Kći Whitney Huston nalazi se u induciranoj komi, njen oporavak bio bi pravo čudo

'Bobbi Kristina Brown attends the premiere party for \'The Houstons: On Our Own\' at the Tribeca Grand in New York City.Photo: Press Association/PIXSELL'
02.02.2015.
u 09:17

Još uvijek nitko ne zna što se dogodilo s mladom Bobbi Kristinom koja je prije tri dana pronađena bez svijesti u svom stanu.

Tri dana nakon što je Bobbi Kristinu u beživotnom stanju pronašao suprug Nick Gordon liječnici još uvijek ne znaju što se dogodilo s kćeri preminule pop-dive Whitney Huston.

Bobbi Kristini smanjena je funkcija mozga i trenutačno se nalazi u induciranoj komi, a njezino stanje još uvijek je vrlo ozbiljno i liječnici ulažu sve napore kako bi ju spasili.

- Bobbi je na respiratoru, a njezin mozak bilježo minimalne aktivnosti - potvrdili su magazinu People izvori bliski obitelji kojima su navodno liječnici rekli da je njezin oporavak moguć, ali i da bi to bilo pravo čudo.

Iako se mislilo da se mlada glazbenica predozirala, te informacije opovrgnula je policija koja je odmah nakon dojave da je pronađena obavila pretres stana. S obzirom na to da ništa od opijata nije pronađeno, još uvijek nitko ne zna što se zaista dogodilo s nesretnom 21-godišnjakinjom.Uz nju je u ovim teškim trenucima  njezin otac Bobby Brown koji se sve vrijeme moli za oporavak svoje kćeri. 

Nakon tragičnog događaja Brown se obratio javnosti i zamolio za privatnost. 

– Molim vas, dopustite meni i mojoj obitelji da budemo sad uz Kristinu. Naša ljubav i podrška trenutno joj je najpotrebnija – izjavio je Brown.

Kristinin rođak Jerdon Brown za E!News kazao je da je Kristina u zadnje vrijeme prolazila kroz težak životni period te dodao da Bobbi nije konzumirala ni drogu, ni alkohol. – Smanjila je i cigarete samo kako bi imala što čišći glas. Njezin glas bio je zaista predivan – rekao je Jerdon.

Ovo doba godine posebno je teško za mladu Bobbi s obzirom na to da se bliži godišnjica smrti njezine majke. Događaj koji je potresao obitelji Brown još je šokantniji time što je 21-godišnja Kristina zatečena u istom stanju kao i njezina majka prije tri godine pa su svi odmah pomislili na najgore.

>>Kćer Whitney Houston, Bobbi Kristina pronađena bez svijesti u kadi

>>Bobbi Kristina slupala novi sportski automobil svog dečka

Komentara 1

RB
robert.b.40
15:55 02.02.2015.

d rogirana ko njezina majka tako ce I zavrsit bole joj netreba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije