Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna nasljednica

Kći Kim Basinger mamila poglede u vrlo izazovnoj haljini

Ireland Baldwin
Foto: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL
1/10
15.01.2014.
u 09:07

Haljina u kojoj su je svi zapazili istaknula je vitko Irelandino tijelo te pokazala da je naslijedila majčinu ljepotu

Ireland Baldwin, kći Kim Basinger i Aleca Baldwina, na sinoćnjoj je zabavi u povodu 50 godina poznatog Sports Illustrated Swimsuit Issue u Los Angelesu zablistala u izazovnoj bijeloj haljini s crnim detaljima.

Haljina u kojoj su je svi zapazili istaknula je vitko Irelandino tijelo te je pokazala da je naslijedila majčinu ljepotu. Atraktivna devetnaestogodišnjakinja gradi karijeru fotomodela, a prošle je godine potpisala ugovor s jednom od najvećih modnih svjetskih agencija IMG Models.

Devetnaestogodišnja Ireland na svečanost obljetnice jednog od najpoznatijih svjetskih časopisa prvi je put u javnost povela i dečka Slatera Trouta, kojem je bilo teško izmamiti osmijeh.

>>Ireland Baldwin pokazala zavidnu liniju u zagrljaju svog dečka

Komentara 2

SA
sanjamaja1
12:25 15.01.2014.

stvarno je lijepa, kao i majka, ima sličnosti i majke i oca

WC
wolf_cro
17:32 16.01.2014.

Da. Lijepa figura na majku i prepoznatljivi Baldwin face.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije