Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Katy Perry završila u bolnici zbog trovanja hranom

katy perry
Reuters
11.07.2011.
u 09:41

Američka pjevačica (26) morala je otkazati dva nastupa zbog iznenadne bolesti. Perry je završila u bolnici pod sumnjom da se otrovala hranom.

Samo nekoliko dana nakon što je pjevačica Taylor Swift najavila prekid svoje turneje zbog bronhitisa, Katy Perry je također zbog zdravstvenih poteškoća morala otkazati dva nastupa. Pjevačica je završila u bolnici nakon što se vrlo vjerojatno otrovala hranom.

– Katy Perry je hospitalizirana te će zbog toga nastupe u Chicagu i Saint Paulu odgoditi za kolovoz – poručio je tim glasnogovornika pjevačice.

Katyin treći studijski album Teenage Dream ne prestaje nizati uspjehe. Ako njezin peti singl Last Friday Night (T.G.I.F.) dosegne vrhove top-ljestvica, Katy će izjednačiti rekord Michaela Jacksona, kojemu je osamdesetih godina zadnjemu uspjelo da čak pet singlova s istog albuma (Bad) završi na prvom mjestu top-ljestvica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije