Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SMETA JOJ

Katy Perry u žaru nastupa publici pokazala gaćice

Katy Perry
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/5
29.05.2017.
u 15:22

Pjevačica je u ožujku prekinula s glumcem Orlandom Bloomom, no kako je rekla The Sunu, seksualni život joj nikad nije bio bolji.

Pjevačica Katy Perry (32) vatrenim je nastupom na Radio One Weekendu u Hullu predvodila ekipu koja je nastupila na koncertu u organizaciji BBC-jeve postaje. Osim nje pjevale su i Lana Del Ray i Lorde.

Katy je obukla mini haljinu i jaknu istog dizajna, a u žaru nastupa zaboravila je koliko haljinica otkriva, pa je u jednom trenutku publici pokazala svoje bijele gaćice. No, Katy se nije puno zabrinula zbog toga pa je nastavila redati svoje poznate hitove poput "Roar", "Rise", "Part Of Me" ili "Firework".

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL

Pjevačica je u ožujku prekinula s glumcem Orlandom Bloomom, no kako je rekla The Sunu, seksualni život joj nikad nije bio bolji.
- Ako neću imati najbolji seks u tridestima, kad ću onda - rekla je Katy.

Komentara 4

BR
Brandfackel2
21:12 29.05.2017.

To su više pelene nego gaćice. S obzirom što sve dotična konzumira, imamo sreće što na ovim pelenam ne vidimo žute, odnosno smeđe flekove, a u najgorem slučaju crvene...

Avatar punkufer
punkufer
08:35 30.05.2017.

Koji članak... o američkoj droci... ma, super.

NE
Neonacionalist
22:57 29.05.2017.

Pa ovo je smiješno , zar je u 2017. još nekome skandalozno vidjeti ženske gačice , hajde još da ih nije imala pa pokazala nešto drugo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije