Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miljenica publike

Katy Perry proglašena kraljicom društvene mreže

Katy Perry
Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
1/7
05.07.2016.
u 09:00

Osim uspjeha na Twitteru, njezini videospotovi jedni su od najgledanijih na YouTubeu, a njezina glazba među najprodavanijom

Pjevačica Katy Perry (31) proglašena je kraljicom društvene mreže Twitter nakon što je prva stekla 90 milijuna pratitelja njezina službenog profila. 

Mnogi su predviđali da Katy i njezine hit pjesme neće biti dugoročne slave, a pjevačica je dokazala upravo suprotno. Osim uspjeha na Twitteru, njezini videospotovi jedni su od najgledanijih na YouTubeu, a njezina glazba među najprodavanijom. 

Nakon Katy Perry, najviše tviteraša prati objave pop zvijezde Justina Biebera (84 mil.), Taylor Swift (79.1 mil.) i predsjednika Baracka Obame (75.8 mil.)

- Vrijeme je za zabavu, Katy Perry! Sa 90 milijuna ljudi na listi uzvanika trebat ćemo zaista velik plesni podij - objavio je Twitter u svojoj čestitci pjevačici.

>> Katy Perry: Razvod sam liječila alkoholom i nezdravom hranom

Komentara 1

BE
beitsche
19:42 05.07.2016.

Ni severina joj nije ravna. Al ju jos nisu sivali u draskovicevoj. .stepenice u mojoj zgradi su manje izdrzale. .svaka cast. .mi te volimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije