Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustila se

Prepoznajte li slavnu pjevačicu u ovoj gazi?

katy perry
Foto: Instagram
1/6
02.06.2015.
u 22:55

Kao da je mumificirana, 30-godišnja Katy leži dok joj je preko lica i vrata gaza. Oslobodila je ipak oči i dišne puteve te pozirala

Iako izgleda bolno, čini se da je ovo novi tretman ljepote. Ovog puta Katy Perry je na Instagramu pokazala kako to izgleda kada ona krene na uljepšavanje.

Kao da je mumificirana, 30-godišnja Katy leži dok joj je preko lica i vrata gaza. Oslobodila je ipak oči i dišne puteve te pozirala.

Ovo joj je sigurno sjajno sjelo, budući da se posljednje vrijeme Katy bavi promoviranjem svog dokumentarca, ali i svojom trećom svjetskom turnejom. Iako ima brojne obaveze, Katy nađe vremena za ljepotu, ali i ljubav. I dalje je, naime, u vezi s kolegom Johnom Mayerom.

>>Katy Perry zna kako se uživa!

>>Katy Perry još jednim kičastim spotom razbjesnila muslimane!

Komentara 1

ZO
zoom
00:48 03.06.2015.

Bolesnoooo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije