Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal

'Nikad joj neću oprostiti, jako sam sretna što joj je život uništen'

katie price
Foto: Twitter
1/7
10.03.2015.
u 07:55

Kieran je otišao na odvikavanje od ovisnosti o seksu pa se Jordan udala i sve mu oprostila. S druge strane, Jane je ostala bez prijateljice i supruga Derricka, koji je odmah zatražio razvod

Katie Price, poznatija kao Jordan, presretna je što je život njezine nekadašnje najbolje prijateljice uništen.

Izjavila je to u intervjuu za magazin OK! nakon što se slegao skandal u kojem ju je suprug Kieran Hayler varao s najboljom prijateljicom Jane Pountney. I dok je 29-godišnjem Kieranu prevaru oprostila te se čak udala za njega, Jane želi sve najgore. Kieran je otišao na odvikavanje od ovisnosti o seksu pa se Jordan udala i sve mu oprostila. S druge strane, Jane je ostala bez prijateljice i supruga Derricka, koji je odmah zatražio razvod.

- Znam da se Derrick i Jane razvode. Nikad joj neću oprostiti, i jako sam sretna što joj je život uništen - jasno je poručila starleta. Nadodala je kako su ona i Derrick bili ljuti samo na Jane, dok su Kieranu oprostili. Objašnjava kako je Kieran imao aferu jer je bolestan (ovisan o seksu), dok je Jane jednostavno sve šokirala svojim potezom.

>>Starleti propao i treći brak: Muž je varao s najboljom prijateljicom!

>>Izaziva li i vama ova kombinacija napadaj?

Komentara 7

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
08:23 10.03.2015.

Što ovi što ovise o sexu mogu da siluju okolo i onda samo kažu da su bolesni i da "ovise o sexu " i treba da idu doktoru i u redu.

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
08:24 10.03.2015.

Sad samo čekamo na kondiciju " ovisnik o u bijanju" i onda kod psihijatra Ha ha .

Avatar patkovic
patkovic
08:24 10.03.2015.

koji nije ovisan o tome nek prvi baci kamen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije