Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATIE PRICE

Manekenka zatvorila dijete u perilicu rublja, fanovi joj zaprijetili socijalnom službom

Katie Price
Foto: Pixsell, Instagram
1/7
04.08.2017.
u 17:34

Katie je reklamirala novu perilicu u koju stane 18 kilograma, no to je napravila tako da je u nju zatvorila svoju Princess iako je poznato da djeca ne bi smjela dolaziti u dodir s električnim aparatima. Uslijedili su brojni komentari začuđenih fanova

Manekenka i britanska TV zvijezda Katie Price (39) našla se na udaru javnosti nakon što je na Instagramu objavila fotografiju 10-godišnje kćerke zatvorene u perilici rublja.

Katie je reklamirala novu perilicu u koju stane 18 kilograma, no to je napravila tako da je u nju zatvorila svoju Princess iako je poznato da djeca ne bi smjela dolaziti u dodir s električnim aparatima. Uslijedili su brojni komentari začuđenih fanova, a bilo je čak i onih koji su zaprijetili socijalnom službom.

- Jedno je dijete u mom susjedstvu poginulo nakon što se zatvorilo u perilicu. Ovo je neodgovoran post. Mogu ga vidjeti djeca i pokušati se sama zatvoriti u perilicu - napisala je jedna Katiena pratiteljica.

Inače, Katie često koristi djecu, 10-godišnju Princess i 12-godišnjeg Juniora u reklamne svrhe. Prošlog mjeseca su tako na njenom Instagram profilu reklamirali jednog proizvođača pića.

Komentara 2

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
17:51 04.08.2017.

Karolina vidim, ne potpisuje vise svoje članke.

Avatar Cokolino
Cokolino
20:52 04.08.2017.

Dokaz da silikoni spaljuju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije