Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopronađeno samopouzdanje

Katie Holmes priznaje: Nitko te ne voli kao majka

katie holmes
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
05.03.2014.
u 15:57

Glumica, koja sada živi u New Yorku 7-godišnjom kćerkom Suri, ipak priznaje kako unatoč tome što su se vremena promijenila, principi roditeljstva ostali su isti

Katie Holmes kaže kako su se vremena drastično promijenila otkako je ona bila dijete. Glumica, koja sada živi u New Yorku 7-godišnjom kćerkom Suri, ipak priznaje kako unatoč tome što su se vremena promijenila, principi roditeljstva ostali su isti.

- Djeca danas prolaze toliko više nego što smo mi. Vjerujem kako svaka generacija ima taj osjećaj, kako su stvari mnogo drugačije nego kao kad smo mi odrastali - kaže 35-godišnja glumica, koja je prije godinu i pol dana napustila Toma Cruisea.

Katie smatra kako su osnove roditeljstva jako važne.

- Pod prvo važno je da se dijete osjeća voljeno te da voli sebe. I da je specijalno i važno to što radi i tko je te da se to slavi. Kao što bi moja majka rekla: "Nitko te ne voli kao tvoja majka" - dodala je glumica.

>>Katie Holmes: Valentinovo ću provesti sa svojom majkom

Foto: Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL

Komentara 1

TJ
to ja
13:29 06.03.2014.

nitko mi ne reče da je dijete slomilo ruku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije