Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova serija

Katie Holmes kao Jackie Kennedy - uloga koja joj je donijela pohvale

kennedyjevi (1)
Foto: HTV
1/3
18.08.2012.
u 12:06

U niniseriji 'Kennedyjevi' koja na male ekrane stiže 24. kolovoza Katie Holmes glumi Jacquline Bouvier Kennedy Onasis. Baš kao što je Jackie maštala o Kennedyju tako je Katie sanjarila o Cruiseu.

zorita supruga američkoga predsjednika, ali kasnije i grčkog brodovlasnika, novinarka, urednica Washington Times Heralda, modna ikona...Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis bila je sve to. No, iako je u svakoj fazi svojega života bila u središtu pozornosti, gracilna tamnokosa žena ostala je vječni misterij. Sve dosad, jer o detaljima iz njezina, ali i života najpoznatije američke obitelji Kennedyjevih, govorit će se u biografskoj miniseriji “Kennedyjevi” koja će se od 24. kolovoza u 17. 40 emitirati na Drugom programu HTV-a.

U ulozi prve dame u seriji nagrađenoj s četiri Emmyja te nagradama Gemini, Directors Guild of America i History Makers Award, gledat ćemo krhku Katie Holmes, čija je životna sudbina gotovo dramatična kao ona koja je zadesila Jackie Kennedy Onassis. Kate Noelle ili Katie Holmes, 33-godišnja glumica, najmlađa je od petero djece u obitelji odvjetnika i domaćice. Tradicionalno odgojena po religijskim, katoličkim načelima, svu je snagu ulagala u marljiv rad. Zato i ne čudi što je u svijet mode, slijedeći san o slavi, ušla s 14 godina, a šest godina poslije pojavila se na ekranima u seriji “Dawson Creek”. Tinejdžerski serijal vinuo ju je u visine, no tu ju je upecao Joshua Jackson, kolega sa seta, pa se Katein fokus s karijere prebacuje na njega. Nakon dvije godine zajedničkog života ljubav blijedi, a slatka Katie zaljubljuje se u godinu dana stariju zvijezdu serije “Oz” - Chrisa Kleina. Nakon tri godine veze, 2003., zaručuju se. Iako se činilo da je njihova ljubav jedna od onih koje traju “do kraja vremena”, nakon dvogodišnjih zaruka par se razilazi. No Katie se ponovno zaljubljuje.

– Kao klinka maštala sam da ću se udati za Toma Cruisea i sad smo zajedno. Tko kaže da se snovi ne ostvaruju?! – govorila je tada. Iste godine, 17 godina stariji izabranik zaprosio ju je na vrhu Eiffelova tornja u Parizu. Vjenčali su se tajno 2006., a njihova priča ove je godine završila tužno – s dva slomljena srca i tužnim djetetom koje će odrastati na dvije adrese.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije