Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male modne ikone

Katherine Heigl želi da njezina kći bude poput Suri Cruise

Katherine Heigl
Pixsell
21.05.2010.
u 17:27

– Doista se trudim, ali još nisam sasvim uhvatila sve konce iz svijeta dječje mode. Čini mi se bedastim da na nju navlačim razvikanu Pradu ili neku sličnu skupu marku – žali se Katherine.

Bivša zvijezda serije “Uvod u anatomiju” Katherine Heigl pod velikim je modnim pritiskom. Glumica želi da njezina posvojena 18-mjesečna kći Naleigh bude u toku s modom poput Suri Cruise, kćeri Toma Cruisea i Katie Holmes.

– Doista se trudim, ali još nisam sasvim uhvatila sve konce iz svijeta dječje mode. Upoznala sam se s dječjim modnim markama, ali čini mi se bedastim da na nju navlačim razvikanu Pradu ili neku sličnu skupu marku – žali se Katherine koja će teško nadmašiti trud Katie Holmes koja se, objašnjava glumica, svim silama trudi od svoje djevojčice napraviti malu modnu ikonu. Neke Surine modne kombinacije slatke su i simpatične, no Katie ponekad pretjera s potpeticama koje nisu primjerene za dijete te dobi. Bračni par Cruise-Holmes na odjeću svoje mezimice navodno mjesečno troši i do 125 tisuća kuna.

– Ona odijeva što poželi i ne pokušavamo je razuvjeriti pritom. Čak i meni savjetuje što mi dobro stoji, a što loše – nedavno je ispričao Tom Cruise. Surin je modni ormar već sada, u njenoj trećoj godini života, veličine jednog jednosobnog stana, a vrijednost njenih krpica zasad se procjenjuje na 15 milijuna kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije