Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna obitelj

Katherine Heigl i Josh Kelley posvojili još jednu djevojčicu

'Katherine Heigl arrives at ELLE\'s 18th Annual Women in Hollywood Tribute held at the Four Seasons Hotel on October 17, 2011 in Los Angeles, California. Photo: Press Association/Pixsell'
'Lionel HahnPress Association/Pix'
26.04.2012.
u 10:10

Poznati par, koji je prije dvije godine posvojio djevojčicu Naleigh iz Sjeverne Koreje, otkrio je da je nedavno posvojio još jedno dijete.

Nakon što je njena obitelj prije 35 godina posvojila dijete iz Sjeverne Koreje, prije dvije godine zvijezda serije ''Uvod u anatomiju'' Katherine Heigl učinila je isto, no nije stala na tome. Kad je malena Naleigh navršila tri godine, 33-godišnja  glumica i njen suprug glazbenik Josh Kelley posvojili su još jedno dijete.

– Posvojili su bebu, to je sve što vam zasad mogu reći – izjavio je njihov glasnogovornik.

Katherine je uvijek naglašavala da želi veliku obitelj, a ona i suprug dogovorili su se da će posvojiti djecu kad su se zaručili.

– Želimo imati i biološku djecu, ali prvo smo odlučili posvojiti – objasnila je Heigl.

Komentara 1

M3
Miške 3
14:43 27.04.2012.

Bože kakova šteta, da tako lijepa žena ne rađa. Nego eto, uzimaju egzote( Korejance, Meksikance, Pakistance itd) u familiju. Bilo je to i u Zagrebu moda koncem 60.ali im se obilo u glavu od te iste djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije