Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog računa

Katherine Heigl i Jon Favreau naguravali se u restoranu

katherine heigl
pixsell
15.12.2012.
u 14:09

Kada je konobar stigao s računom, Jon ga je pokušao uzeti, ali je Heigl visoko podignula ruku kako bi mu ga otela i povikala "Ja častim" - otkrio je izvor

Katherine Heigl, poznata po ulozi u \"Uvodu u anatomiju\" imala je manji fizički obračun s redateljem Jonom Favreauom i to sve zbog račna. Naime, njih dvoje su bili na poslovnom sastanku u jednom poznatom restoranu u Los Angelesu i oboje su htjeli uzeti račun kako bi platiti, ali su se slučajno udarili pokušavajući dograbiti račun.

- Kada je konobar stigao s računom, Jon ga je pokušao uzeti, ali je Heigl visoko podignula ruku kako bi mu ga otela i povikala \"Ja častim\" - otkrio je izvor i dodao:
- Favreau nije htio ni čuti za to, pa je na kraju došlo do malog incidenta.

Na kraju je račun ipak platila Katherine.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
Trempetich
14:30 15.12.2012.

...a i ja svašta pročitam...

DA
dario2612
18:27 15.12.2012.

čudim se da ovo nije "premium članak"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije