Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretna glumica

Kate Winslet rodila svoje treće dijete

kate winslet (1)
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
11.12.2013.
u 09:48

Glumica Kate Winslet proteklog je vikenda na svijet donijela svoje treće dijete. Potvrdio je vijest njezin glasnogovornik..

Glumica Kate Winslet proteklog je vikenda na svijet donijela svoje treće dijete. Potvrdio je vijest njezin glasnogovornik, koji je za Daily Mail izjavio da se i majka i sin osjećaju odlično. Njezin suprug, Ned Rocknroll oduševljen je svojim sinom.

Kate i Nedu ovo je prvo zajedničko dijete. Glumica već ima kćerku Miju te sina Joea. Ubrzo nakon rastave od Joea, upoznala je Neda te se vjenčala po treći put,  u braku su već dvije godine.
 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Markocrooo
11:19 11.12.2013.

svoje treće a moje prvo

LO
lopti28
13:33 11.12.2013.

Jedna od rijetkih normalnih i prirodnih glumica.Nesavršena ali prekrasna,svi mi muškarci bi je ženili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije