Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izazov

Kate Winslet prvi će put u karijeri glumiti u kazališnoj predstavi

kate
Pixsell
16.03.2012.
u 14:54

Izvor blizak glumici otkriva da je Kate zaljubljena u predstavu o vlasniku restorana koji se ponovno susreće sa svojom ljubavnicom s kojom je imao aferu dok mu je žena još bila živa

Nakon tromjesečnih pregovora s redateljem Davidom Hareom, oskarovka Kate Winslet sprema se za svoj prvi kazališni nastup u nagrađivanoj predstavi “Skylight”, u kojoj će joj partner biti Bill Nighy.

Kate je napokon našla vremena da prvi put zaigra na daskama koje život znače, a izvor blizak glumici otkriva da je Kate zaljubljena u predstavu o vlasniku restorana koji se ponovno susreće sa svojom ljubavnicom s kojom je imao aferu dok mu je žena još bila živa.

Još nije odlučeno hoće li slavni kazališni komad biti postavljen na londonskom West Endu ili na njujorškom Broadwayu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije