Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Mildred Pierce”

Kate Winslet odglumila vlastitu životnu tragediju

WINSLET
Pixsell
25.04.2010.
u 11:00

U seriji čija se radnja odvija na ulicama New Yorka oskarovka glumi razvedenicu koja život okreće naglavce. Nekad uzorna supruga i kućanica počinje se trgati za egzistenciju sebe i svoje djece.

Kažu da iza svakog izvanserijskog djela stoji tragedija. U ovom slučaju, na primjeru glumice Kate Winslet u to je moguće i povjerovati. U novoj ulozi za seriju “Mildred Pierce” ova žena s tisuću lica proživjela je svoj obiteljski krah i pokazala da se iz svega može izvući dignute glave. Naime, u seriji čija se radnja odvija na ulicama New Yorka oskarovka glumi razvedenicu koja život okreće naglavce.

Nekad uzorna supruga i kućanica počinje se trgati za egzistenciju sebe i svoje djece te unatoč svim životnim bitkama nastoji pobijediti i otvoriti restoran. I pritom nailazi na brojne nedaće s kojima se obično susreće singl žena. Iako je već potpuno definirana hollywoodska diva, 34-godišnja Kate Winslet iz ove je uloge izvukla posebnu lekciju. Naime, iako se činio da živi u idiličnom braku s redateljem Samom Mendesom, prošli je mjesec pukla njihova sedmogodišnja ljubav. Nakon tjedana nagađanja što je pravi razlog njihove rastave, tabloidi su ubrzo pronašli rješenje.

Zvijezda “Titanica”, tvrde, suprugu je vratila vjenčani prsten zbog ljubomore na mladu glumicu Rebeccu Hall, koja je u posljednje vrijeme bila izuzetno bliska s Kateinim uskoro bivšim suprugom. Zahvaljujući medijskoj farsi i hajci koja se podignula oko njezina imena, Kate Winslet poželjela je izaći iz svoje kože. No kako to nije moguće, osim kirurški, ljepotica se odlučila za mijenjanje kapica na glavi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije