Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko prijateljstvo

Kate Winslet: Leonardo DiCaprio i ja nikada nismo flertovali

kate
Pixsell
10.03.2011.
u 14:59

– Leo me poznaje bolje od ikoga drugoga na svijetu. Mnoga muško-ženska prijateljstva počinju poljupcem i flertom, ali između mene i Lea toga nikada nije bilo – tvrdi 35-godišnja glumica.

Nema mnogo muško-ženskih prijateljstava kakvim se mogu pohvaliti Kate Winslet i Leonardo DiCaprio. Ako je itko ikada i posumnjao da su zvijezde filma “Titanik” više od prijatelja, oskarovka i 36-godišnji glumac uvijek su to uspješno i, čini se, sasvim iskreno demantirali.

O svom filmskom partneru koji je u njezin život ušao prije 14 godina kada su zajedno glumili u drami nagrađenoj sa 11 Oscara, Kate je govorila i u svom posljednjem intervjuu za časopis Vogue. Glumica je otkrila da joj je Leonardo bio najveća podrška kada se prošle godine nakon sedam godina braka razišla sa suprugom Samom Mendesom.

– Stvarno ne znam što bih bila napravila da nisam imala njega. On je moja stijena. Poznaje me bolje od ikoga drugoga na svijetu – rekla je Winslet te dodala da ona i DiCaprio, koliko god nevjerojatno zvučalo, nikada nisu flertovali.

– Mnoga muško-ženska prijateljstva počinju poljupcem i flertom, ali između mene i Lea toga nikada nije bilo – tvrdi 35-godišnja glumica.

Komentara 1

SJ
samo-ja
18:33 05.05.2011.

steta bas su mi slatki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije