Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrobne želje

Kate Moss želi biti pokopana pored Jima Morrisona i Oscara Wildea

kate
Pixsell
10.11.2010.
u 12:01

Kate je također izrazila želju da bude pokopana zajedno sa svojim dečkom Jamiejem Hinceom s kojim je prije dvije godine posjetila poznato pariško groblje koje svake godine obiđe stotine tisuća turista

Manekenka Kate Moss ne želi ništa prepustiti slučaju pa je već sa 34 godine odlučila naći mjesto na kojem će biti pokopana. Slavna Britanka htjela bi grob na groblju Pere Lachaise u Parizu gdje počivaju pjevač Jim Morrison, pisac Oscar Wilde i skladatelj Frederic Chopin.

Kate je također izrazila želju da bude pokopana zajedno sa svojim dečkom Jamiejem Hinceom s kojim je prije dvije godine posjetila poznato pariško groblje koje svake godine obiđe stotine tisuća turista.

- Ljubili su se pored groba Jima Morrisona i to je bio trenutak kada je Kate shvatila da je Jamie ljubav njezina života – otkriva izvor. Moss je tada došla na ideju da ona i njezin dečko imaju identične grobove jer misli da je to u duhu rock 'n' rolla.

Međutim, ostala je razočarana kada je doznala da je groblje puno pa sada traži novu lokaciju za svoje posljednje počivalište.

Komentara 1

BO
bomba
13:34 10.11.2010.

Manekenka želi među slavne umjetnike koji se i poslije toliko godina nakon njihove smrti još piše kao da su živi. Kad ova manekenka umre deset godina poslije neće nitko znati da je pstojala jer njena djela nisu vječna da joj produže život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije