Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I još nije gotova

Kate Middleton potrošila 1,5 milijuna funti na renoviranje vile!

kate middleton
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
17.05.2014.
u 14:47

Kraljevska palača Anmer Hall, koja se nalazi na izdanju Sandringham u Norfolku, renovirala se za princa Williama i njegovu suprugu Kate...

Kraljevska palača Anmer Hall, koja se nalazi na izdanju Sandringham u Norfolku, renovirala se za princa Williama i njegovu suprugu Kate, piše Daily Mail. Uređenje je preuzela Kate, koja je na taj projekt potrošila čak 1,5 milijuna funti. JOš nije sve gotovo, te ih čeka renovacija crjepova na krovu i uređenje zelenih površina.

Vilu je inače unajmljivala kraljica, no kada se par vjenčao, prepustila ju je njima. Par već živi u Kensingtonskoj palači, a nova vila služi za odmor i bijeg od gradske gužve Londona.

>>Znate li koliko su puta hakirali mobitel Kate Middleton?

Ključne riječi

Komentara 3

AA
aabbcc
16:57 17.05.2014.

Kati Vila , narodu Harac !... nije sala Kima, pardon Kralja imati.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:51 18.05.2014.

Zbog čega je Hrvatima bitno što rade članovi nekakve dekadentne britanske obitelji?

Avatar tajar
tajar
15:47 17.05.2014.

Zanimljivo je otkud lijepoj Kati novac. Prije dva mjeseca pisalo se, da kraljevska obitelj nemože isfinancirati popravak krova koji prokišnjava na Buckinghamskoj palači!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije